NekretnineBre

Poslovni prostor Prodaja

Aranđelovac Okolina Orašačko brdo

ID oglasa: 9751293 Broj pregleda: 7
Datum: 20-Jun-2022
NekretnineNekretnineNekretnineNekretnineNekretnine

INFO

Tip
Poslovni prostor
Transakcija
PRODAJA
Cena
2600000.00  EUR
Mesto
Aranđelovac
Lokacija
Okolina
Adresa
Orašačko brdo
Grejanje
EG
Sprat
Prizemlje od
Površina
800  m2
Uknjiženje
N/A

Aranđelovac, Orašac - Orašačko brdo

poslovni prostor, 800m2, PR+1, EG, površina zemljišta 150 ari

Nekretnina koja u sebi sadrži restoran-višenamenski objekat i bazen.

Lokacija ovog kompleksa je na svega nekoliko kilometara od Aranđelovca, Bukovičke banje i Planine Bukulja. Nalazi se na uzvišenju, sa kog se pruža nezaklonjen pogled na celu regiju.

Od Beograda je udaljen 69km ili 1h vožnje većim delom auto-puta. U neposrednom okruženju očuvane prirode - u srcu regije Šumadija, uz regionalni put Mladenovac-Aranđelovac, u mestu istorijski bogatog nasleđa, sa jednim od najznačajnihih mesta u Srpskoj istoriji. Orašac, je mesto Prvog srpskog ustanaka i kulturno-istorijskog kompleksa sa uređenim spomenikom, spomen kompleksom i predstavlja značajnu turističku atrakciju regije, zajedno sa dvorskim kompleksom na Oplencu u Topoli od koje je udaljen svega 14 km.

Površina celog impozantnog, sadržajnog i uređenog kompleksa iznosi 1.5 ha. Objekat i površine oko objekta zauzimaju deo od 1000 m2, na 9000 m2 je zelena površina, prateći objekti, staze i prostori u funkciji bazena. Sve je uknjiženo, a
parcele su u građevinskoj zoni.

Površine su na blagoj padini, sa terasastim zaravnima. Objekat je u delu pri asfaltnom putu. Pristup je lak i površinama sa obezbeđenih 100 parking mesta. Prizemlje i prva etaža, po 400 m2 svaka, veoma su prilagodljivi i lako adaptibilni
mnogim namenama. U prizemlju su deljene prostorije, sada smeštajne namene, sa pet soba sa kupatilima, i prostorom velikog poslovno rezidencijalnog apartmana sa dva kupatila.

Na spratu je prostor širok, otvoren, kako u unutrašnjem delu tako i ka velikim staklenim površinama koje ga otvaraju ka prirodi i pogledu. Sastoji se od opremeljene kuhinje, bara, toaleta i dva prostora koja se nadovezuju . Stakleni zidovi daju utisak da cela struktura lebdi u prostoru i da je integrisani deo zelenog – prirodnog okruženja.

Ove dve etaže su povezane spoljnim natkrivenim stepeništima, koje pristupaju i prostoru pokrivenih terasa, sa obe strane objekta.

Na donjoj zaravni se nalazi bazen. Površina i dimenzije bazena su 28mx12,5m. Objekti koji obezbeđuju korišćenje bazena, prilazne površine i natkriveni senoviti prostori za odmor, bar.

Sve okružuje održavana zelena travnata uredna, površina, u manjem delu sa voćnjakom. Sa svake tačke ovog kompleksa, pruža se pogled koji čini ovu nekretninu prestižnom. Okružen je mirom i potpunim odsustvom zvukova. Svakako predstavlja mesto koje u sebi sadrži kvalitete koje je lako prepoznati. Po svim odlikama predstavlja posebnu, značajnu, prestižnu i vrednu nekretninu.

Uknjižen.

Agencijska provizija 2%.

Agent: Aleksandra Vojinović 064/22-33-032 R-ID: #18813


Kontakt formular: Kvadrat nekretnine


Unesite kod sa slike
Osveži sliku ovde

Zastupnik

Kvadrat nekretnine
Kvadrat nekretnine

Broj u registru posrednika: 167

Mesto: Beograd

851 oglasa
  • 011/ 334-8836
  • 065 303 9439
  • Beograd

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
93,000 €
Prodaja / Zastupnik
Tvrđava nekretnine
81 m2