NekretnineBre

Iskoristite rolo zavese i PVC stolariju za najbolje uređenje poslovnog prostora

Iskoristite rolo zavese i PVC stolariju za najbolje uređenje poslovnog prostora

Uređenje prostora je odlična šansa da se dizajnira profesionalno okruženje koje će da usmeri radnike na kreativan rad. Pored nameštaja, detalja, zavese i nove generacije stolarije mogu mnogo da doprinesu takvom izgledu i kreiranju dobrog utiska.

Kako da prostorije budu prijatnije za boravak svih zaposlenih? Šta to PVC prozore i rolo zavese čini tako posebnima? Kako mogu da doprinesu boljoj promociji i firme?

Opremanje radnog prostora ne mora da bude ni skupo ni zahtevno, a rezultati mogu da budu višestruko korisni i da prevazilaze estetsku komponentu koja je svakako jako značajna.


Zašto je PVC stolarija odličan izbor za svaku poslovnu prostoriju?


Neverovatno je koliko se izgled jedne prostorije promeni kada se postavi savremena stolarija. Među svim modelima PVC prozori i vrata donose najveće energetske uštede, mogu da se proizvedu u svim bojama i imitaciji materijala, ne zahtevaju nikakvo održavanje, a traju preko 40 godina.

Ovakve osobine PVC stolariju stavljaju u sam vrh savremenih modela, pa će i u kancelarijama sasvim lepo odgovarati.

Velike površine pod staklom i uski ramovi donose dosta svetla u prostoriju i čine je mnogo lepšom i prozračnijom.

Ipak, glavna prednost ovih vrsta se krije u kvalitetu rama i stakala što za svaki biznis može da napravi veliku razliku.

Naime, najnovija PVC stolarija se pravi od čak osmokomornih profila koji blokiraju prodor spoljašnjeg vazduha i prave odličnu barijeru koja pravi bitnu razliku u odnosu na stare modele.

Ovakva stolarija koristi i vrhunske okove koji se ne menjaju i savršeno funkcionišu za gotovo hermetičko zatvaranje, a celokupnoj efikasnosti doprinosi dvostruko ili trostruko staklo, ispunjeno argonom, za najmanje gubljenje energije čak i preko staklenih površina.

Svako preduzeće ima velike režijske troškove, a naročito troškove zagrevanja i hlađenja jer su prostori veliki. Zbog toga smanjenje gubitka energije preko prozora predstavlja veliku razliku u odnosu na prostor pre i znatno snižava izdatke.

Efekat koji je posredan i dolazi od dobrog prirodnog osvetljenja se ogleda u boljoj koncentraciji radnika, boljoj radnoj atmosferi i većoj produktivnosti pa će PVC stolarija isplatiti sebe kroz manje mesečne troškove, ali i bolje rezultate zaposlenih.


Poslovni prostor

 


Za najbolje prozore birajte rolo zavese – najbolji modeli za profesionalno uređenje


PVC stolarija je sama po sebi prelepa jer lepo dizajnirani ramovi uokviruju velike staklene površine koje čine fantastičnu sliku spoljnog sveta.

Ipak, uređenje nije potpuno bez odabira zavesa, a u slučaju onih sa mehanizmom obezbeđuje se profesionalniji izgled prostora, ali i realni benefit i korist od postavljanja.

Rolo zavese su posebni modeli zavesa koji imaju mehanizam za namotavanje pa se zavesa pomera gore- dole, a platno je jednostruko i proizvodi se različite gustine.

Dekorisanje poslovnih prostorija je zagarantovano jer se prave u brojnim nijansama i dezenima, ali njihova prednost prevazilazi njihovu lepotu i obezbeđuje realnu korist.

Ovakva zavesa se ne skida, ne pere i ne čisti drugačije osim brisanja mokrom i suvom krpom. Ne upija nečistoće pa će poslovni prostor biti čistiji uz manje truda i obaveza.

Zavesa blokira UV zračenje, ne bledi i lako koriguje prodor svetla, jednostavnim podizanjem ili spuštanjem platna.

Svaka kancelarija izgleda komfornije jer se rolo zavese montira direktno ispred stakla, a kupuje se sa različitom gustinom tkanja tako da manje ili više zamračuje prostoriju u zavisnosti od potreba unutar nje.

Originalnost, jednostavnost i lepota je nešto što karakteriše nove modele zavesa.


Ofis

 

Sa novim uređenjem stvaraju se uslovi za bolji marketing


Prvi razlog za bolju promociju firme se nalazi u lepšem izgledu poslovnog prostora pa će svaki klijent i posetilac biti oduševljen izgledom i tipom uređenja unutar kompanije. Posredni utisci su jako važni i mogu dovesti do pozitivnijih zaključaka i bržeg odlučivanja o saradnji.

Ono što se može postići samo sa PVC stolarijom i rolo zavesama jeste i vizuelna promocija za osobe koji prolaze pored kancelarija koji će takođe biti oduševljeni izgledom kompanije.

Na platno rolo zavesa se može odštampati logo, one mogu biti u bojama firme pa će svako imati priliku da zapazi i upamti čak i u prolazu. Tako se dobijaju novi klijenti i razvija poslovanje.

Najbolje kod oba modela je to što isplate sami sebe nakon nekog vremena. Ne zahtevaju nikakvo ulaganje, traju godinama i u svakoj prostoriji izgledaju savršeno, i u domovima i u poslovnim objektima, uklapaju se u enterijer i oduševiće svakog.

Transformišite izgled kancelarija i usrećite sve zaposlene, poboljšate prezentaciju kompanije i uspeh je zagarantovan.

 

Slike: 
https://www.freepik.com/free-photo/office-table_5633854.htm
https://www.freepik.com/free-photo/empty-office-workplace-with-table-chair-computer_1006055.htm
https://www.freepik.com/free-photo/office-desk-still-life_4177787.htm

 

NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
121,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
240 m2
Nekretnine
81,000 €
Prodaja / Zastupnik
Tvrđava nekretnine
49 m2
Nekretnine
615,000 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
263 m2
Nekretnine
51,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
20 m2