NekretnineBre

Kako opremiti apartman da bude primamljiviji turistima?

Kako opremiti apartman da bude primamljiviji turistima?

Svim vlasnicima apartmana je u interesu da ono što nude zadovolji potrebe turista i da bude što bolje rangirano među ostalim konkurentima. Zato je neophodno urediti prostor da bude lep, funkcionalan, uredan i primamljiv, što znači postarati se o svakom detalju unutar apartmana. 

Mnogi gosti odlučuju da rezervišu svoja mesta u apartmanima dosta ranije, pa ne čudi što mnoge agencije i apartmani već sada nude opcije za first minute letovanje 2020. godine. Morate omogućiti svojim potencijalnim gostima da dopru do vas preko sajtova ili aplikacija, da budete pouzdani i ažurni, kako bi se ostvarila uspešna komunikacija i povećale šanse da im se svidi baš to što nudite.  

U narednom tekstu ćete se upoznati sa tim kako da vaš prostor osvoji što više klijenata koji će otići zadovoljne, sa toplim preporukama i recenzijama. 


Prilagodite stil nameštaja podneblju i ciljnoj grupi 


Kada uređujete prostor koji iznajmljujete, vrlo je važno da to bude u skladu sa sredinom u kojoj se apartmani nalaze, kao i da odredite tip gostiju kojima izdajete smeštaj. Poželjno je da gosti dožive na pravi način sredinu u kojoj su došli da se odmore. 

Ako su vaši apartmani u nekom selu ili na planini, bilo bi dobro da vam unutar apartmana preovladava drvo, tradicionalni tepisi i dezeni, starinski izgled nameštaja, rađen po savremenim standardima. Mediteranski izgled enterijera će se uklopiti u priobalnim krajevima, dok će se moderni dizajn savršeno uklapati u gradu

Možete kombinovati moderni i tradicionalni stil nameštaja, jer se to poslednjih godina smatra izrazito popularnim i dopadljivim unutar apartmana. 

Ciljna grupa treba da vam bude na umu kad planirate opremanje enterijera. U zavisnosti od toga da li su vam posetioci mladi, stari, roditelji sa decom, osobe koje preferiraju luksuzan prostor ili oni koji žele po jeftinoj ceni da dobiju kvalitetan, udoban i uredan apartman. 


Jednostavnost, sklad i minimalistički detalji privlače turiste


Svako ko iznajmljuje apartmane želi da se u njima odmori i zato mu je važno da enterijer bude jednostavan, prirodnih i adekvatnih boja, u zavisnosti od prostorije, kao i da ne bude prenatrpan velikim komadima nameštaja i dekorativnim elementima. Apartman može da bude isključivo funkcionalan i uredan, bez detalja, ali mnoge turiste privlači promišljen i lepo uređen prostor. 

Ono što je važno da ne zaboravite jeste da boje budu prirodne i prijatne za oko, što znači da treba izbegavati suviše drečave boje. Soba, dnevni boravak, kuhinja i kupatilo dobijaju na šarmu i eleganciji kada su ispunjene skladnim i pastelinm bojama

Minimalistički detalji su uvek poželjni, jer mogu dodatno da osveže prostor i da ga učine ušuškanim i dopadljivim. Pre svega, pobrinite se da neke police imaju biljke ili vaze sa cvećem, minimalističke figurice koje se uklapaju u prostor ili jednostavno ostavite par knjiga na nekom stočiću. Ne mešajte više od tri boje kad birate dekoraciju, posteljinu, zavese, zidove, osvetljenje i tepihe. 


Osnovne potrepštine i uređaji - utiču na izbor apartmana


Iako ste opremili vaš apartman da izgleda lepo, turiste će odbiti činjenica ukoliko nemate osnovne uređaje savremene tehnologije i druge potrebštine.  

Pre svega, apartman neće biti primamljiv ako nema wi-fi sa jakim signalom, koliko god dopadljivo da izgleda. U eri digitalne komunikacije, ovo je od presudnog značaja gde god da odete. Apartmani se često koriste na više dana, pa ne bi bilo loše da priuštite vašim gostima neke od osnovnih kućnih aparata, kao što su šporet, frižider, escajg, dok dnevne sobe moraju imati TV i klima uređaj. 


Opremanje apartmana kuhinja
 

Mnogi turisti kada putuju ne nose sa sobom šampone, sapune i toalet papir, jer očekuju da kupatila apartmana to već poseduju. Nemojte zaboraviti da kupatilo snabdete ovim osnovnim proizvodima, kao i čistim peškirima. Takođe, poželjno je da se tu nalazi i fen za kosu, koji turisti često ne nose da bi olakšali svoj prtljag. 

Verujemo da su vam se dopali naši saveti kad je reč o uređivanju apartmana. Potrudite se da sve što nabavljate bude kvalitetno i funkcionalno, kao i da na vreme popravljate sve na šta se gosti požale, kako biste unapredili vaše poslovanje i pridobili još mnogo turista u budućnosti. 

 

 

 

 

NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
54,000 €
Prodaja / Zastupnik
Tvrđava nekretnine
60 m2