NekretnineBre

RO sistemi za filtriranje vode sa aktivnim ugljem

RO sistemi za filtriranje vode sa aktivnim ugljem
17
Oct

Uređaj za prečišćavanje VODE


Uređaji za vodu se koriste kao istakači vodu, koji su opremeljeni sa filterima za prečišćavanje vode po principu obrnute osmoze. Koriste se za prečišćavanje vode za piće i kuvanje, kako u domaćinstvima, tako u poslovnim prostorijama, ugostiteljskim objektima i šire.Uređaj je pravi izbor svakom ko vodi računa o svom zdravlju i uštedi (flaširana voda je mnogo skuplja od gradske vode).


Zašto uređaji za prečišćavanje VODE?


Kvalitet vode za piće u našim česmama je sve zabrinjavajući, Opšte je poznat kvalitet zastarele infrastrukture, takođe i stanje vodovodnih cevi, koje malo-malo pa pucaju i tom priliko u instalacijam bude svega i svacega. Takođe postoji rizik od zagađivanja podzemnih izvora iz kojih se voda koristi. Iz toga razloga se sve više koristi flaširana voda, koja je i nekoliko puta skuplja skuplja u odnosu na česmovaču.

Najbolje rešenje su uređaji za vodu, koji vam stalno omogućavaju da imate uvek sveže prečišćenu vodu. Sa kupovinom uređaja za prečišćavanje vode rešili ste se muka, da svakodnevno iz marketa nosite flaše ili baloni. Samim tim se čuva i priroda, tako što se ne odlaže plastočna ambalaža, koja predstavlja sve veći problem u očuvanju životne sredine.

Uređaji za prečišćavanje vode sa filterima sa aktivnim ugljem garantuju rešenje problema pijeće vode svakoj porodici.


Održavanje uređaja za prečišćavanje vode


Da bi uređaji obavljali svoju funkciju dugo i pouzdano, zahtevaju redovno održavanje i servisiranje po preporuci proizvođaća i da to radi ovlašćena servisna služba:

  • Filteri se moraju redovno menjati po preporuci proizvođača
  • Dezinfekcija celog sistema se radi prilikom svake zamene filtera
  • Zamena pred filtera se radi svakih šest meseci, to podrazumeva dva servisa godišnje


Za pravilno održavanje potrebno je znanje, iskustvo, kvalitetni rezervni delovi i filteri. Sve to mogu da ispune samo renomirane firme, koji su dugo u ovom poslu i koje su se maksimalno posvetile, da kupac bude na prvom mestu i zadovoljan.

Glavni deo uređaja je reverzna Osmoza, koja uz pomoć pred filtera, koji uklanjaju HLOR i organska jedninjenja iz vode, uklanja KAMENAC iz vode i svu prljavštinu koja se nalazi u vodu, a nije vidljiva golim okom.


Šta je reverzna Osmoza


Veličina pore na reverznoj Osmozi je 0.001 microna i kao takva sprečava da kroz nju prođu virusi i bakterije, koji se mogu naći u vodi. Efikasnost reverzne osmoze je 99 % u prečišćavanju vode od svih nečistoća i prljavština koje se nalaze u česmovači ili bunarskoj vodi. Reverzna (obrnuta) Osmoza, je poznata kao hiperfiltracija, koja je skoro savršen proces za filtriranja vode. Ovaj proces omogućava uklanjanje najsitnijih čestica iz vode.

Reverzna osmoza su razvili američki naučnici, kako bi omogučili neprestano korišćenje pijaće vode u podmornici, naučnicima koji borave na kosmičkim misijama i u slučaju napada biološkim oružjem.

Voda koja se prečisti reverznom Osmozom je savršeno čista, visokog kvaliteta i kao takva odlična za svakodnevno konzumiranje. Može se koristiti, kako za kuvanje i pripremu hrane, tako i za pranje voća i povrća.

Svi RO sistemi koriste filtere sa aktivnim ugljem kako bi obezbedili vrhunski kvalitet prečišćene vode.

Danas reverzna (obrnuta) Osmoza ima najveći uticaj na zdrav i dugovečan način života. Pa se kao takva i smatra da je jedan od najvećih tehnoloških izuma u 20-tom veku.

 

NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
36,500 €
Prodaja / Zastupnik
Tvrđava nekretnine
26 m2