NekretnineBre

Šta su Aquastop podovi i gde se sve mogu koristiti

Šta su Aquastop podovi i gde se sve mogu koristiti
28
May

Ako renovirate dom, kupujete stan ili opremate radni prostor verujemo da shvate ozbiljnost zadatka kao što je uređivanje jednog prostora od poda do plafona. Zato ćemo se u ovom tekstu fokusirati upravo na pod, predstavljajući vam odlično rešenje, odnosno jednu vrstu poda za koju se možete opredeliti.

Reč je o Aquastop podovima, koji imaju veliki broj beneficija o kojima ćemo govoriti u tekstu koji sledi. Predstavićemo vam šta su to ovi podovi i gde bi sve mogli da ih upotrebite, pa ćete do kraja teksta možda imati novu ideju za uređenje vašeg doma.


Čemu služe Aquastop podovi i od čega su izrađeni


Možda ste po samom imenu već nagovestili da Aquastop podovi služe kako bi zasutavili vodu, dakle ovi podovi su izuzetno rezistentni na vodu, pa mogu zadržati vodu i vlagu 48h, čime će sprečiti nadimanje daske od vlage. U pitanju su laminati sa aquastop funkcijom, najvišeg kvaliteta, koji su takođe i antistatički, što znači da ne skupljaju statički elektricitet.

Razlog za to je činjenica da su Aquastop podovi izrađeni od 100% drvata i prirodnih materijala, kao i to što su posebno prilagođeni da bude znatno rezistetniji na vlagu i vodu nego bilo koji drugi tip podova.

Činjenica da su potpuno prirodni čini ih bezbednim za ljubimce, kao i za decu, a pored toga nećete morati da pratite svaki korak vašeg deteta kako ne bi prosulo nešto po ovom laminatu.


Estetski doživljaj Aquastop podova


Dva osnovna kriterijuma koja uzimamo u obzir prilikom ugrađivanja novih podova jeste njihova funkcija, ali i estetski efekat koji će imati. Dakle, kako će promeniti prostoriju, da li će biti lepi na oko i udobni prilikom svakog koraka. Kada je u pitanju Aquastop laminat nema sumnje da su i ovi aspekti uzeti u obzir i da se veoma vodilo računa o estetskom utisku.

Fino obrađena reljefna struktura godova kao i detalji koji se jasno vide celom dužinom, učiniće da ovi laminati izgledaju izuzetno prirodno, kvalitetno i uredno, pa da se samim tim uklapaju u različite enterijer.


Aquastop laminati
 

Prelaskom pristima preko Aquastop laminata imaćete osećaj fine reljefaste strukture, upravo ta struktura je ono što ćete i sami primetiti na oko. Svaki deo goda se jasno vidi i proteže se dužinom cele daske pa upečatljiv tačno onoliko koliko treba da bude.


Gde možete koristiti Aquastop laminate?


Aquastop laminati pogodni su različite vrste prostora, a njihova funkcija će dobro doći u različitim vrstama situacija. Tako ih možete postaviti u domu, i reći zbogom strepnji da se neka tečnost ne prospe na vaš laminat. Bićete znatno više rasterećeni ako vam se deca ili kućni ljubimci kreću slobodno po stanu.

Takođe, svi prostori koji neguju potpuno prirodan dizajn enterijera, biće i više nego zadovoljni postavkom laminata izrađenog od 100% prirodnih materijala, sa garancijom za dugovečan kvalitet.

Ovakve podove možete postaviti i u poslovnom prostoru. Izuzetno su lepo estetski dizajnirani pa će se odlično uklopiti u moderan i stilizovan kancelarijski prostor. Dodatna vrednost postavke ovog tipa laminata u kancelariji jeste i lakoća održavanja, što je uvek dodatan plus.


Prednost Aquastop laminata u odnosu na klasične?


Činjenica da su Aquastop laminati dugotrajnije rezistentni na vlagu i vodu daje im izuzetnu prednost u odnosu na obične laminate. Kao što ste verovatno imali priliku da čujete obični laminati i parketi skloni su nadimanju daski, odnosno izdizadnju daski iz njihove regularne postakve, a ovo se dešava posredstvom vlage i vode.

Dakle, što se više štete to je veća šansa da se neka daska izdvoji, pa je dugotrajnskoj na strani Aquastop laminata.

Verujemo da ćete i sami sagledati benefite ovog tipa laminata, i da ćete ih uzeti u razmatranje, ili preporučiti nekome kome bi ovakvi laminati bili potrebni.

Šta vi mislite o ovoj vrsti podova? MOlimo vas za vaš komentar.

NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
44,800 €
Prodaja / Zastupnik
Tvrđava nekretnine
58 m2