NekretnineBre

Pokloni za useljenje - kako odabrati odgovarajući poklon?

Pokloni za useljenje - kako odabrati odgovarajući poklon?
16
Mar
Pokloni za useljenje - kako odabrati odgovarajući poklon? (477)
Objavljeno 16/Mar/2022, Autor: NekretnineBre.com

Vreme ja za osamostaljivanje ili menjanje stana? Možda su vaši prijatelji odlučili da žive zajedno? Ili je vaš kolega promenio stan?

Sve ove situacije imaju jednu zajedničku karakteristiku - u pitanju je useljenje vama drage osobe u novi dom. To znači samo jedno - vreme je za žurku povodom useljenja, a svakako i za kupovinu poklona!

Ukoliko vam nedostaju ideje o tome šta da kupite, to nas ne čudi. Useljenje u novu nekretninu nije jednostavno za odabir poklona, kao što su to svečanosti poput rođendana, venčanja ili veridbe. Ipak, naše iskustvo u prodaji i izdavanju nekretnina pomoglo nam je da se približimo ovoj temi i uvidimo šta je to što treba da uzmete u obzir prilikom odabira poklona.

U nastavku teksta dajemo vam ideje i savete o tome kako odabrati najbolji poklon za useljenje. Sigurni smo da će vam pomoći!


Zanimljivu tortu možete nameniti svakome - i svi će biti jednako oduševljeni


Torte nisu slučajno postale klasik u svetu poklona. Pre svega, ako odaberete lepu i autentičnu tortu, ona će izgledati reprezentativno, što je važna odlika svakog važnog poklona. Osim toga, izuzetno su retki oni koji će odbiti parče slatkog zadovoljstva - svi vole torte!

I na kraju, torta je jednako primeren poklon za svakoga: prijatelja, prijateljicu, kolegu, koleginicu, rodbinu, bračni par… Nema greške!

Najbolje od svega je to što u savremenom dobu ne morate ni trošiti vreme na njenu kupovinu, obilazak poslastičarnici i sl. Možete poručiti tortu online i kao adresu navesti upravo onu u koju se uselila vama draga osoba! Tako ona osim poklona, postaje i iznenađenje! Uvek je tu i opcija da je poručite na svoju adresu ili pokupite, pa zatim ponesete sa sobom. Izaberite tortu što klasičnijeg ukusa i što dekorativnijeg izgleda i sigurno ćete oduševiti!


Za parove koji počinju da žive zajedno izaberite personalizovan poklon


Da li ste znali da postoje prodavnice poklona u kojima se mogu pronaći pokloni baš za ovu priliku, i to baš za parove? Ovu vrstu poklona možete pronaći i u dobro opremljenim knjižarama.

To su, na primer, dve elegantne čaše za vino, koje mogu, a i ne moraju nositi natpise poput “For her” i “For him”. Takva vrsta poklona su i jastučnice za parove, kao i zanimljiv pribor za jelo za dvoje.

Sa ovom vrstom poklona nećete pogrešiti i sigurno ćete napraviti željeni efekat, te oduševiti par kome ste ga namenili.


Za one koji se useljenjem ujedno i osamostaljuju - izaberite što praktičniji poklon


Šta treba nekome ko tek počinje da živi sam?

Sve samo ne buketi cveća, bombonjere i drugi slični uobičajeni pokloni. Za njih zato birajte one poklone koji će im zaista značiti - na primer, kućni ili kuhinjski uređaj, čaše za vino, šoljice za kafu… Nešto što će zaista koristiti, a ne samo gledati sa oduševljenjem!

Svakom mladom čoveku, ženi, ili paru koji se tek osamostaljuje treba pomoć u opremanju stana. Eto i vaše prilike da im pomognete!

Ukoliko nemate dovoljno sredstava da nabavite usisivač, zvučnike ili komplet posuđa - i dalje možete da kupite praktičan poklon! Samo razmislite šta je to što bi ovoj osobi koristilo. To može da bude obična mutilica za nes kafu, bokal koji filtrira vodu, ili nekoliko šrafcigera. Ovi uređaji i alati su jednako korisni, a vrlo povoljni!


“Sitnice koje život znače” - pokloni za useljenje koji ostavljaju jak utisak


Nije važno samo praktično, nego i lepo.

Na primer, biljka na poklon je istovremeno i dekoracija, ali i živo biće, o kome treba brinuti. Pošto ima moć da “oživi” ceo prostor, predstavlja vrlo efektan poklon, a ako se održava na pravilan način - još godinama će podsećati na vas i na početak života u novoj nekretnini!

Osim toga, vrlo emotivan, lep i značajan poklon mogu da budu i ramovi za fotografije.

Naročito ako u njih ubacite i same fotografije sa zajedničkim uspomenama. Tu su i slike koje mogu ukrasiti zid, a osoba koja se tek useljava verovatno ne planira da ih nabavi u skorije vreme, zbog drugih stvari koje smatra značajnijim, a svakako da želi da ih ima!

Još jedna, naizgled sitnica, a zapravo fascinantan poklon, može da bude i knjiga sa receptima. Nema boljeg načina da inspirišete na korišćenje nove kuhinje!


Poklon uvek prilagodite osobi kojoj kupujete


Poklon za useljenje treba da pokaže da zaista poznajete osobu kojoj darujete.

Takvi pokloni su oni koji ostavljaju najjači utisak.

Promislite o životnim navikama osobe kojoj namenjujete poklon, o njenim strastima, načinu života i hobijima. Pogledajte i profile na društvenim mrežama. Voli li da putuje? Možda često kači fotografije sa gitarom u ruci?

Proučite i kazaće vam se samo! Sigurni smo da je ova metoda najbolja za odabir poklona svakome i za sve prilike.

Pa, šta ćete odabrati da kupite? Hoće li to biti vanvremenska torta, koristan gedžet, kućni aparat, ili možda kolaž zajedničkih uspomena? Uživajte u odabiru i pratite NekretnineBre - možda se i vi uskoro preselite!


Slike:
Izvor: https://pixabay.com/photos/christmas-gift-present-theme-6819716/

 

NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
121,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
240 m2
Nekretnine
152,000 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
69 m2
Nekretnine
51,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
20 m2