NekretnineBre

Gde da tražite električara kog nećete morati da čekate danima da bi došao da popravi kvar?

Gde da tražite električara kog nećete morati da čekate danima da bi došao da popravi kvar?

Jedno je sigurno, o majstorima ne razmišljamo dok nam ne zatrebaju, a kada se to desi, onda na sve načine pokušavamo da nađemo preporuku za dobrog električara ili vodoinstalatera, ukoliko već nemamo iskustva sa tim.

Posebno je komplikovano kada su hitne intervencije u pitanju, tada ne razmišljamo racionalno, pa okrenemo prvi broj na koji naletimo, ili prihvatamo cenu mnogo veću od one koja je realna, zbog straha da se nešto strašno ne dogodi i našem domu, da ne izbije požar ili ne pregore aparati.

Struja je posebno opasna i sa njom nema šale, zato je važno da imamo kontakt nekog pouzdanog električara, koji će nam uvek biti dostupan. Čak iako imamo dobre električare dešava se da su oni baš zauzeti  kada su nam potrebni,  da su na putu ili na bolovanju. Zato bi trebalo da ih tražimo onda kada nam nisu potrebni, kako bi bi bili spremni kada nam zatrebaju.


Kako da prepoznamo dobrog električara?


Dobar električar je pre svega iskusan u svom poslu. To znači da birate elekričare koji vam može pomoći od najjednostavnijih zadataka, kao što su zamena kabla i sijalice, do planiranja kompletne elektroinstalacije. Popravka elektroinstalacija je veoma kompleksan i rizičan zadatak zato nije svejedno kom elektriičaru poklanjate svoje poverenje. Sigurno ne želite da vam pregore kablovi, nakon samo nekoliko dana od popravke zato što vam je električar dao dobru cenu. Loša usluga ponekad se duplo više plaća, zato ne štedite.


Alat za elektricara
 

Kvalitetan električar će obično biti pouzdan i trudiće se da vam izađe u susret, čak i kada mu je raspored prebukiran. Ovlašćeni električarski servisi obično imaju i službu za hitne intervencije, koja je otvorena za hitne slučajeve. U njima rade najbolji električari, jer je za hitne situacije, potreban električar sa iskustvom, koji nema puno vremena za rešavanje problema. Obično su to pregorele instalacije, koje mogu izazvati požar ili neki veći kvar koji preti da se pretvori u havariju. Kada znate da postoji hitna služba koju možete pozvati u bilo koje doba dana i noći, onda i vaš strah postaje manji.  Dobar električar će takođe poštovati rokove i doći na teren sa kompletnim alatom i opremom.


Šta  je još važno kada se odlučujete za električara?


Pored ovih najvažnijih prednosti, važno je i da električar bude zaposlen u ovlašćenom servisu, jer to sa sobom donosi mnoštvo privilegija. U ovakvom servisu ćete dobiti i račun i garanciju za usluge, a i znate adresu gde se nalaze pa ih možete lako pronaći.


Gde da tražite dobre i pouzdane električare?


Prvi i najbolji način, jeste dobra preporuka. Sigurno imate nekog komšiju ili prijatelja koji uvek ima posla sa majstorima, kada dobijete kontakt, eventualno možete pretražiti njihov sajt, pročitati reference i slično. Ukoliko živite u prestonici imate sreće, jer kada su u pitanju zanimanja kao što je električar, Beograd pruža sigurno najveći izbor.

Jedan od načina je i pretraga na internet možete ukucati frazu kao što je električar Beograd i pretraživač će vam izlistati najpopularnije. Kako se ne bi izgubili u pretrazi, vodite računa o dostupnosti informacija. Uvek je bolje izabrati ovlašćeni servis, koji ima dobre recenzije, hitnu službu, dobre i pouzdane električare.

Cena nije uvek pravi pokazatelj usluge, jer iako dobijete veću cenu, ona ponekad opravdava kvalitet, jer je mnogo pametnije platiti veću cenu i dobiti pouzdanu uslugu, nego platiti manje i dobiti sumnjivu uslugu.

Izbegavajte električare koji rade sami, nemaju firmu i nisu pouzdani, jer se može desiti da vam uzmu novac, a ne daju račun, obave sumnjivu uslugu, tako da u slučaju štete nemate kome da se žalite.


Dobar električar je važan ako imate velike kompanije i firme


Sigurno ne želite da vaš posao stane, zato što je došlo do kvara na elektroinstalacijama. Svaka ozbiljna firma bi trebalo da obezbedi dobrog i pouzdanog električara. Spisak ozbiljnih firmi možete pronaći i na sledećem sajtu pod frazom električar Beograd, ukoliko živite u Beogradu. Kada nema struje nema ni rada, za većinu kompanija i zato je jako važno da imate dobru saradnju sa električarima.

Saradnjom ostvarujete i dodatne pogodnosti, kao što je redovno održavanje i ukupne usluge po boljim cenama, nego kada električara pozovere jednom ili dva puta godišnje. Pouzdan elektrčarski servis je važan kako bi održavao vaše instalacije i sisteme jakim, kako ne bi došlo do većih havarija, koje se mogu završiti i požarom.

Zato je važno da pre svega električar bude pouzdan i kvalitetan, više šanse imate ako izaberete ovlašćeni servis koji ima veliki broj zaposlenih dobrih električara, od kojih će sigurno jedan moći da vam izađe u susret kada je hitno. Na taj način, dobijate uslugu kada vam je potrebna i ne izlažete se dodatnom stresu, jer znate a možete računati na njih. Sam način na koji ste ih našli nije toliko važan, kao da je električar stvarno licenciran, sa iskustvom i pravim alatom.


https://pixabay.com/photos/electrician-repair-electricity-1080554/

https://pixabay.com/photos/electrician-wiring-mounting-tool-3087536/

 

smrtovnice knjige pdf vicevi jastuci lektire
NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
121,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
240 m2
Nekretnine
152,000 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
69 m2
Nekretnine
51,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
20 m2