NekretnineBre

Nekretnine blogovi

Kako oglašavati prodaju stanova u Srbiji?
02
Jun
Kako oglašavati prodaju stanova u Srbiji? (18)
Objavljen: 2023-06-02 08:42:46
Tržište nekretnina prolazi kroz mnoge uspone i padove i zavisi od nekoliko faktora kao što su kamatne stope, ekonomski uslovi i stope zaposlenosti. No bez obzira na to kako se tržište trenutno ponaša, i početnici i profesionalci mogu primeniti mnoge strategije koje mogu pokrenuti poslovanje napred. Pročitajte više.
Da li je tržište nekretnina jedino tržište u Srbiji?
01
Jun
Značajnija tržišta u Srbiji Pročitajte više.
Zašto je brusilica neophodan alat?
30
May
Zašto je brusilica neophodan alat? (20)
Objavljen: 2023-05-30 01:07:17
Ako se ozbiljno bavite poslom koji zahteva dobar alat za brušenje, verovatno imate ili ste razmišljali o kupovini brusilice. Evo zašto mislimo da ugaona brusilica treba da bude suštinski deo kutije sa alatima. Pročitajte više.
Saveti za uređenje malog stana
29
May
Saveti za uređenje malog stana (22)
Objavljen: 2023-05-29 15:43:53
Uređenje malog stana može biti izazov, ali istovremeno predstavlja i odličnu priliku za kreativnost i eksperimentisanje sa dizajnom enterijera. Mali prostor može biti izuzetno funkcionalan i estetski privlačan, ako se pravilno koristi. U ovom tekstu vam donosimo nekoliko saveta kako da maksimalno iskoristite prostor i napravite funkcionalan i estetski privlačan i moderan dom. Pročitajte više.
Da li se isplati kupiti stari stan
14
May
Da li se isplati kupiti stari stan (125)
Objavljen: 2023-05-14 10:25:53
Konačno ste zaokružili finansijsku konstrukciju da možete da kupite stan, makar i stari i da se posle dugo godina oslobodite statusa podstanara. Vašoj sreći i sreći vaše porodice nema kraja! Pročitajte više.
Iskustva sa izdavanjem stana u velikom gradu i zakupom stana u manjem gradu
​​​​​​​Dugo ste bez posla. Vaše zanimanje je baš specifično i nije lako naći posao. Ali danas su stigle divne vesti. Napokon je konkurs prošao i vi ste primljeni. Dobili ste dugo očekivani i dobro plaćen posao, ali u drugom gradu. Planirate da iznajmite stan. U pitanju je manji je grad i cene zakupa su tamo vrlo povoljne. Pokušaćete da nađete stan blizu firme, kako bi napokon mogli peške na posao. Divota! A šta ćete sa svojim stanom? Režije nisu male, a moraju se plaćati i režije i zakup za drugi stan. Pročitajte više.
PVC stolarija i njen uticaj na energetsku efikasnost doma
20
Apr
Energetska efikasnost je jedan od najvažnijih faktora koji se uzimaju u obzir prilikom izgradnje ili renoviranja kuće. Visoki računi za struju i gas mogu postati prava glavobolja, posebno tokom hladnijih zimskih meseci. Dobra kućna izolacija može značajno smanjiti troškove energije i poboljšati kvalitet života u vašem domu. Postoji mnogo načina da se postigne energetska efikasnost doma, a jedan od najvažnijih faktora je izbor odgovarajuće stolarije. Pročitajte više.
Koje su prednosti gradnje kuće?
15
Apr
Koje su prednosti gradnje kuće? (172)
Objavljen: 2023-04-15 15:08:31
Tražnja za kućama raste i kupuju se i placevi za gradnju i kuće kojima treba renoviranje. Ipak, postoji velika razlika između kuća koje se prilagođavaju budućim stanarima i kuća koje se grade od temelja i tako planiraju za stanovanje. Pročitajte više.
Šta je fotelja i zašto fotelje ne izlaze iz mode
27
Mar
Šta je fotelja i zašto fotelje ne izlaze iz mode (98)
Objavljen: 2023-03-27 01:43:50
Na poslu ste. Umorni ste, iscrpljeni, i sa nestrpljenjem čekate kraj radnog vremena. Ono što vam daje snagu da izdržite je pomisao na povratak kući i trenutak kada ćete se smestiti u svoju omiljenu fotelju.Fotelju koju ste tako brižljivo birali i koja vas čini opuštenim, srećnim, zadovoljnim. Pročitajte više.
Faktori koji utiču na cene selidbe i zašto objaviti cenovnik usluga selidbi na sajtu
Demistifikovaćemo taj faktor broj jedan, tj. pokazati da cene selidbe ne moraju biti tačka prelamanje za odabir agencije za selidbe. Jer iako deluje jednostavno odluka o agenciji za selidbe treba da bude plod vaših istraživanja i promišljanja a ne samo najniža cena. Pročitajte više.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
121,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
240 m2
Nekretnine
81,000 €
Prodaja / Zastupnik
Tvrđava nekretnine
49 m2
Nekretnine
452,888 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
125 m2
Nekretnine
51,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
20 m2