NekretnineBre

Koje su top lokacije u Novom Sadu

Koje su top lokacije u Novom Sadu
08
Dec
Koje su top lokacije u Novom Sadu (237)
Objavljeno 08/Dec/2022, Autor: NekretnineBre.com


Nisu sve lokacije interesantne potencijalnim kupcima nekretnina u Novom Sadu. Klijenti često na samom početku razgovora sa agentima koji se bave prodajom nekretnina kažu, kako žele kupiti nekretninu na Top lokaciji.

Možemo se složiti da postoje popularne lokacije na kojima se prodaju kuće, stanovi ili lokali, ali nije za sve klijente važna popularna lokacija na kojoj će živeti ili raditi, već ona koja im najviše odgovara za svakodnevni život i rad. Zna se kako su žile kucavice Novog Sada što se nekretnina tiče nekoliko bulevara, Stari grad, Zmaj Jovina i Jevrejska ulica u centru Novog Sada, kao i još neke lokacije.

Pojedini klijenti sebi mogu priuštiti kupovinu nekretnine na popularnim (Top) lokacijama, ali i oni koji to ne mogu. Treba znati da su cene kvadrata nekretnina na već pomenutim top lokacijama u Novom Sadu i najskuplje.


Nisu sve lokacije u Novom Sadu interesantne klijentima koji žele kupiti nekretninu!


Možda se pre može reći kako su Top lokacije uglavnom interesantne poslovnim ljudima za kupovinu lokala i poslovnih prostora, ali je priča sasvim drugačija kada se govori o kupovini kuća ili stanova. I možemo zaključiti kako je za pojedince koji nekretninu kupuju kako bi svojoj porodici i sebi obezbedili krov nad glavom, ona lokacija na kojoj nekretninu kupe ujedno i Top lokacija.

Naravno da puno toga zavisi pre svega od sume novca kojom raspolažete za kupovinu nekretnine. Kupci koji raspolažu sa većom sumom novca sigurno će kupiti skuplju nekretninu, a oni koji raspolažu sa nekom manjom sumom novca, kalkulisaće i tražiti nekretninu koja je na nekoj lokaciji u Novom Sadu povoljnija.


Stan Novi Sad
 

Naš predlog je da ne trošite svoje vreme u samostalnom traženju nekretnine koja bi vam odgovarala za svakodnevni život ili rad, jer ta aktivnost iziskuje pre svega puno vremena, a ako nemate iskustva u odabiru nekretnina to vas može dovesti i do neplaniranih troškova, ali i poprilične glavobolje.


Odabir nekretnine na nekoj lokaciji pre svega zavisi od sume novca kojom raspolažete za kupovinu iste!


Na najtraženijim lokacijama u Novom Sadu, kvadrat nekretnina je ujedno i najskuplji. Neko nepisano pravilo je da su nekretnine na kako se to kaže Top lokacijama u gradu i najskuplje.

I dolazimo naravno do dileme da li formulacije:

1) Top lokacija
2) Najtraženija lokacija
3) Najpopularnija lokacija zapravo isto i znače?


Po našem mišljenju su ipak različitog značaja, jer jedno je Top lokacija u Novom Sadu za lokale na bulevarima, Zmaj Jovinoj ili Jevrejskoj ulici, drugo popularna lokacija u nekom elitnom stambenom naselju ili poslovnom objektu, a izvesno je kako je svakom čoveku ponaosob top lokacija za svakodnevni život ona, koja njemu i njegovoj porodici nudi sve potrebne sadržaje za svakodnevni život i na kraju ona lokacija na kojoj sebi može priuštiti kupovinu nekretnine.

Stanovi se u Novom Sadu izuzetno brzo prodaju, a naročito oni koji poseduju manju kvadraturu. To su uglavnom garsonjere i jednosobni stanovi, koji se i najbrže izdaju, a to znaju oni koji manje stanove kupuju sa namerom da ih odmah nakon kupovine rentiraju.

Stanovi manje kvadrature u Novom Sadu prodaju se pre nego što investitor zabode prvi ašov!

Smatramo kako je potpuno jasno da smo svi mi različiti i da imamo različite želje, potrebe pa i zahteve, tako da će za nekog top lokacija u Novom Sadu biti Nova Detelinara, Limani za nekog Novo Naselje, a za nekog centar Novog Sada.

Građani Novog Sada to znaju, ali su i oni koji su u Novom Sadu kupili kuću, stan ili poslovni prostor ubrzo shvatili da je u Novom Sadu sve blizu. Možda ipak možemo izdvojiti mišljenja mnogih kupaca da su Limani zbog blizine Dunava ujedno i najlepši za život u Novom Sadu.

Zainteresovali smo vas ovim tekstom da kupite nekretninu u Novom Sadu ili to već odavno želite, pozovite agente iz agencije koje se prodajom nekretnina uspešno bavi preko 30 godina.

fotografije: Solis Nekretnine

 

smrtovnice knjige pdf vicevi jastuci lektire
NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
121,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
240 m2
Nekretnine
152,000 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
69 m2
Nekretnine
51,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
20 m2