NekretnineBre

Opremanja stana u današnje vreme - Keš kredit kao odlična opcija

Opremanja stana u današnje vreme - Keš kredit kao odlična opcija
10
Aug

Kupovina stana za gotovinu ili na kredit donosi i dodatne troškove koje nije lako finansirati nakon tako velikog ulaganja. Opremanje stana je primer takvog izdatka koji je nužan, a teško je obezbediti novac.

Nemojte praviti kompromise, birati nameštaj koji je lošijeg kvaliteta samo da bi prošli jeftinije. Odaberite keš kredit koji će vam doneti dovoljno sredstva za kupovinu svega potrebnog uz laku mesečnu otplatu.


Šta je to keš kredit?


Keš kredit je kreditna linija koja vam obezbeđuje gotovinu koju dalje trošite onako kako vama odgovara. Za razliku od namenskih kredita, nema ograničenja, nema namene koja mora da se ispuni. To je jedan od najpogodnijih kredita kada je u pitanju kupovina raznovrsnih proizvoda i plaćanje usluga za koje ne postoji odgovarajuća namenska kreditna linija.

Obično su kamatne stope više na gotovinske kredite, ali keš kredit ne mora biti skup ako se pronađe odgovarajuća banka koja donosi niske kamatne stope, ali i druge pogodnosti.

Birajte keš kredit koji ne zahteva potpisivanje menice ili administrativnu zabranu, a posebno je dobro ako pronađete banku koja će online da obradi zahtev i da odobri kredit bez odlaska u banku. To će vam uštedeti vreme i obezbediti sredstva još dok tražite detalje za opremanje stana.


Opremanje stana kuhinja

 

Koje stvari nabaviti uz pomoć kredita?


Da bi kupovina bila efikasnija i obuhvatila što više stvari i opreme, treba napraviti plan trošenja novca koji ćete vam obezbediti keš kredit. Tako će se kupiti sve planirano i bolje opremiti stan.

Keš kredit treba iskoristiti za finansiranje velikih troškova, a samo neki od njih su:

  • Izrada kuhinje
  • Kupovina spavaće sobe,
  • Kupovina nameštaja za dnevnu sobu


Tek kada pronađete novac za ove troškove, slede tepisi, zavese, odabir posuđa, sitnog nameštaja i mnogih drugih detalja bez kojih je moguće započeti život i sačekati dok se ne pronađu dodatna sredstva i za ovu kupovinu.
 

Opremanje stana dnevna soba

 

Rata keš kredita ne opterećuje kućni budžet


Korišćenje gotovinskog kredita je dobar izbor jer se mesečna rata definiše tako da ukupna zaduženja budu do maksimalno pola plate, a da za njih može aplicirati lice koje ima stabilne prihode veće od minimalca.

Treba razmisliti i o visini sredstava koja bi se uzela jer veći iznos povlači veći zalog tj. način obezbeđenja kredita, a najveći iznosi i hipoteku.

Treba pronaći ponudu za koju se ne traži učešće što je još jedna velika pogodnost i nešto što razlikuje keš kredit od brojnih drugih kredita, a naročito je pogodno kada već postoje izdaci pa je teško prikupiti sva sredstva.

Banka je vaš prijatelj koji za svaku vašu potrebu može da obezbedi finansijska sredstva. Kupovina stana je velika investicija, ali uz nju dolaze i drugi, posredni troškovi. Jedan od većih jeste ulaganje u opremanje stana koje donosi nekoliko hiljada evra dodatnih troškova, troškova koje je teško pokriti kada su i pre toga postojali veći izdaci.

Kada se javi ovakva situacija, keš kredit je najbolji način za kupovinu svega neophodnog i podelu rashoda na rate za lakšu otplatu. Podignite gotovinu i kupite sve ono što želite. Opremite stan kako ste to oduvek želeli. Iskoristite pomoć vaše banke koja će pronaći najbolju ponudu i osigurati nisku kamatnu stopu pod odličnim uslovima.

 

Slike:
Photo by Max Vakhtbovych: https://www.pexels.com/photo/light-room-with-big-windows-6077368/
Photo by RODNAE Productions: https://www.pexels.com/photo/real-estate-agents-checking-the-tiles-in-the-kitchen-8293692/
https://www.flickr.com/photos/edenpictures/40751536933

smrtovnice knjige pdf vicevi jastuci lektire
NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
121,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
240 m2
Nekretnine
81,000 €
Prodaja / Zastupnik
Tvrđava nekretnine
49 m2
Nekretnine
615,000 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
263 m2
Nekretnine
51,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
20 m2