NekretnineBre

Trosobni stanovi Novi Sad

Trosobni stanovi Novi Sad
13
Jul
Trosobni stanovi Novi Sad (628)
Objavljeno 13/Jul/2021, Autor: NekretnineBre.com

Trosobni stanovi najčešće osim dnevne sobe, poseduju i dve spavaće sobe koje imaju više od 10 kvadrata. Ovaj tip stanova poseduje dva mokra čvora i to izdvojeni toalet i zasebno kupatilo.

U neko prošlo vreme zidali su se stanovi veličine od 70 do 85 kvadrata, koji su posedovali kuhinju koja je bila odvojena od velike dnevne sobe, dve terase, dve izuzetno velike spavaće sobe, kao i dva mokra čvora. U neko pređašnje vreme, mislilo se o tome da porodica ima kvalitetne uslove za svakodnevni život.

Trosobni stanovi koji se zidaju u sadašnje vreme, imaju sasvim drugačiju koncepciju. Sada se grade trosobni stanovi koji poseduju 60-tak kvadrata i poseduju takozvani „Open koncept“, što znači da su dnevna soba i kuhinjska niša spojeni u jednu celinu.


Nekada su se zidali trosobni stanovi veličine 70 do 85 kvadrata!


Ponuda trosobnih stanova u Novom Sadu koje u svojoj ponudi ima „Solis“ agencija iz ovog grada, izuzetno je dobra. Prodaja novijih trosobnih stanova u Novom Sadu veličine 60 kvadrata znatno je popularnija, zato što su stariji stanovi približne veličine znatno skuplji od novih trosobnih stanova.

Trosobni stanovi u Novom Sadu znatno se teže prodaju i zbog toga ih ima više u ponudi. Ovaj tip stanova koji je rađen 70-tih i 80-tih godina, poseduje izuzetan kvaltet, međutim zbog svoje velike kvadrature, a to znači i prodajne cene, znatno se teže prodaju. Ovaj tip trosobnih stanova, slobodno možemo nazvati najkomfornijim i najklasičnijim stanovima u Novom Sadu.

Poznato je kako na Novosadskom tržištu nekretnina, velikih trosobnih stanova najviše ima na Limanima i Novom Naselju, dok je ponuda novijih trosobnih stanova najbolja na Novoj Detelinari. Možemo napomenuti kako novih trosobnih stanova, sve više ima u ponudi na Telepu i kupci ih sve više traže na ovoj lokaciji.


„Solis“ agencija iz Novog Sada ima odličnu ponudu trosobnih stanova u ovom gradu!


Rekli smo da noviji trosobni stanovi poseduju negde oko 65 kvadrata i što se rasporeda prostorija tiče, poseduju sve ono što i stariji trosobni stanovi, ali uz izvesno manju kvadraturu stana. Navedimo samo kako spavaće sobe u starijim trosobnim stanovima poseduju do 10 kvadrata.

U novijim stanovima ovog tipa, kuhinja nije odvojena od dnevne sobe, ovakvi stanovi nemaju špajz i sve je u suštini približno starijim stanovima, ali u znatno smanjenoj varijanti što se tiče veličine u kvadratima.


Trosbni stanovi Novi Sad
 

Najveća ponuda starih trosobnih stanova je na Limanima, kao i Novom Naselju, dok je ponuda novijih trosobnih stanova u Novom Sadu najbolja na Novoj Detelinari i sve češće na naselju Telep.


Noviji trosobni stanovi u Novom Sadu poseduju sve što i stariji ali u smanjenom obimu što se veličine kvadrata tiče!


Agenti nekretnina kupovinu trosobnih stanova najčešće preporučuju porodicama sa više članova. Nekako su klijentima koji imaju višečlanu porodicu, naročito interesantni trosobni stanovi koji se nalaze u prizemlju i poseduju prizemnu terasu.

Ovakve stanove najčešće možete pronaći na Novom Naselju i Limanima, a osećaj ukućana koji žive u ovim stanovima približan je onom kada živite u kući, jer pojedini vlasnici ovih stanova u dvorištu formiraju čak i svoju malu bašticu. Zanimljivo je kako ovi stanovi u prizemlju, nisu ništa skuplji od trosobnih stanova na višljim spratovima.


Trosobni stanovi Novi Sad enterijer
 

Cene trosobnih stanova u Novom Sadu kreću se od 700 pa sve do 1350 Eura po kvadratu. Treba svakako navesti kako su stanovi čija je cena 700 Eura po kvadratu najčešće u lošem stanju i za koje je potrebno izvršiti ozbiljnije adaptacije.


Trosobne stanove agenti nekretnina najčešće predlažu višečlanim porodicama!


Pre nego što se odlučite na kupovinu trosobnog stana u Novom Sadu, toplo vam preporučujemo da se pre vaše konačne odluke, konsultujete sa licenciranim agentima „Solis“ agencije iz Novog Sada.

fotografije: Solis

 

NekretnineBre
NekretnineBre

Od 2008. godine pa do danas, nekretninebre uvek na strani posetioca.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekrentnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Statistika poseta

1 dan 3 dana 7 dana
Broj pretraga
Pregledano oglasa

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
121,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
240 m2
Nekretnine
70,000 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
20 m2
Nekretnine
51,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
20 m2